Uudisrakentaminen

Omakotitaloista piharakennuksiin Turun seudulla

Oletko ajatellut rakennuttaa omakotitalon? Turkulainen Rakennusliike JH-Saarento Ay tarjoaa sinulle täydellisen rakennuspalvelun avaimet käteen -tyylillä, jonka lopputuloksena on asumisvalmis koti.

Teemme yhteistyötä kaikkien rakentamisen ammattialojen kanssa, joten omakotitalon rakentaminen käy kanssamme vaivattomasti. Uudisrakentaminen voidaan sopia toki pienemmälläkin toteutuksella riippuen siitä, kuinka paljon haluat itse hoitaa rakentamiseen liittyviä asioita. Kauttani saat joka tapauksessa kaikki rakennuspalvelut.

Rakennamme omakotitalojen lisäksi autotallit ja -katokset, kesäkeittiöt, varastot ja muut piharakennukset. Palvelen pääasiassa kotitalouksia, mutta voimme neuvotella myös rivitaloyhtiöiden kanssa heidän uudisrakennustarpeistaan.

Toimialueemme kattaa Turun lisäksi Salon seudun. Ota yhteyttä, niin jutellaan toiveistasi!

Tutustu myös muihin palveluihin – tarjoan monipuoliset remonttipalvelut

Jos uudisrakentaminen ei ole ajankohtaista, mutta remontti sen sijaan on, voit kääntyä tällöinkin yrityksemme puoleen. Teemme Keittiöremontit, kylpyhuoneremontit huoneistoremontit ja kaikki muut kodin remontit.

Katsotaan yhdessä, millainen toteutus olisi juuri sinun kohteeseesi paras. Voit pyytää minut vaikka kartoittamaan kotisi tilanteen, jonka pohjalta annan mielelläni arvion kustannuksista ja tehtävistä töistä.

Talon ullakko ja kattorakenteet